Welkom

Welkom!

Twijfelen, nadenken, wat, hoe, wanneer, waar en….. daar is hij dan! Mijn eigen website. Al enige tijd ben ik al bezig met het schrijven van blogs! Toch vind ik het wel bijzonder om nu mijn eigen website te hebben. Er valt vast nog heel veel te ontdekken, misschien aan te passen en te verbeteren, maar het begin is gemaakt. En ik… ik ben super trots.

Mijn prachtige gezinnetje. Ons konijntje ontbreekt, maar die gaat vast nog voorbij komen

Wie ben ik dan? (update 6 juni 2021)

Ik ben Suzanne. Dat zegt natuurlijk niet veel! Ik ben 35 jaar jong (binnenkort alweer 36) en sinds (bijna) 3 jaar mama van een fantastisch mannetje genaamd Dex. De meeste mama’s die dit lezen weten wat dat betekend! Rennen, rennen, veel behangplaksel, poetsdoekjes en het horen van nee zijn geen bijzondere woorden als je mama van een jongetje bent. Dan vergeet ik nog de zinnen: “Nee Dex, geen zand eten. Stop, niet daarop klimmen. Ga nu van de tafel af.” Uiteraard zijn er nog veel van deze zinnen te noemen, maar die zullen jullie vast gaan ontdekken in de blogs die ik schrijf. Er is nog een man in mijn leven! En dat is mijn man Ralf. Een onwijs lieve papa voor Dex en ook voor hem gebruik ik weleens de behangplaksel. Ach laten we eerlijk zijn, ik denk dat ze mama soms ook wel eens buiten willen zetten. Onze diertjes Spikey (konijn) en Bumper (hond) maken ons gezinnetje meer dan compleet.

We wonen in het prachtige zuiden in een best wel heuvelachtig gebied. We hebben er natuurlijk alles voorover om gezond en fit te blijven. No worries, ik ben geen #fitmom. Al houden we hier wel enorm van wandelen, fietsen en dansen. Wat doe ik graag? Op de eerste plaats mij verstoppen voor die 2 mannen om te genieten van mijn Me-Time, dat vind ik onwijs belangrijk. En wat ik doe? Schrijven, tekenen, lezen (tijdschriften, boeken), knutselen en gewoon even weg kwijnen in mijn Socials. Gelukkig vind Dex dat ook belangrijk, want na half 8 slaapt hij altijd heerlijk in zijn eigen bedje. Nee, nee.. Dit is wel reallife. Ook Dex houdt ons weleens in de avond of nacht bezig, maar dat hoort erbij en ons koffiezetapparaat doet het prima. Als ze me dan toch vinden, doen we veel leuke dingen samen, maar houden we ook van een fijne zondag thuis in de pyjama. Mijn man roept nu: “Nee hoor, jij kleed je liever aan en gaat dan een dagje weg..” Dat klopt! Ik hou niet zo van stilzitten. Tijdens de eerste en de tweede lockdown van Corona veel binnen zitten of in de tuin blijven waren dus best een uitdaging voor me. Mijn man en ik genieten in de avonden ook geregeld van een filmpje, serie of een programma dat we graag kijken. En als ik heel lief kijk worden de bordspellen uit de kast gehaald. Je leest het goed, ik hou van veel dingen, maar ontspannen is echt een pré. Dat is natuurlijk wel een dingetje met een parttime baan en een boefje van 2, maar ik krijg het wel voor elkaar.

Ik ben coach/ trainer van beroep en heb heel veel dromen voor de toekomst. Wie niet? En of ze uitkomen, dat zien we over een tijdje wel weer. Voor nu ben ik blij met alles in mijn leven, maar daar heb ik veel voor moeten doen. In mijn blogs lees je hoe ik de eerste jaren met Dex heb ervaren en welke angsten ik allemaal heb. Ook schrijf ik over onderwerpen die mij bezig houden en deel ik mijn creaties met jullie.

Wat kan ik de komende tijd allemaal verwachten?

Inmiddels is mijn blog erg uitgebreid en wat ben ik onwijs trots op wat ik allemaal al heb bereikt. Ik schrijf ook sinds een tijd gastblogs bij Kimberly Houwerling en heb ik een artikel geschreven over mamacoaching in de Vivamama. Hele toffe ervaringen om te mogen doen! (6-6-2021)

Dat zal ik je haarfijn vertellen. Ik heb veel blogs geschreven op een eerder account, maar dit was nog niet mijn eigen website. Daar ga ik een leuke selectie uit maken om deze vervolgens te verplaatsen naar deze pagina! Zijn er blogs die je graag wilt terug zien of onderwerpen die je wilt lezen? Laat het me dan weten als reactie onder deze post.

En voor de rest? Hou mijn blog in de gaten en je zult zien waar ik allemaal over ga schrijven en hoe mijn pagina gaat vormgeven. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in om weer in de pen te kruipen.

Houdt mijn blog in de gaten de komende tijd! Veel plezier.

Liefs mama Suus

Fijn genieten van het zonnetje met mama. Toen ik nog uitgroei had omdat we niet naar de kapper konden gaan!

2 Reacties

  1. Ans en Pieter Mooij zegt:

    Super trots zijn we op jou helemaal hoe je het nou doet in de coronacrises en een geweldige site.
    Knuffel van je trotse ouders

    1. Dank je wel! ♡

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.