Suus

Veranderingen

Het zal je vast opgevallen zijn. Mijn pagina is veranderd van naam en van Layout. Soms heb je even een verfrissing nodig en dat vond ik ook voor mijn pagina. Tijdens het schrijven van mijn gastblogs wist ik al dat ik meer ben dan alleen mama. Daarom is het nu alleen Suuss. Nog steeds schrijf ik over mijn leven als mama, maar naast mama ben ik met zoveel mooie dingen bezig. Denk aan mijn persoonlijke ontwikkeling waar ik veel over mezelf leer kennen. Leuk dat je er nog bent! En hopelijk zal ik je nog vaker zien op mijn pagina of tijdens een babbeltje op een van mijn socials.

De reden van de verandering heeft vooral te maken met de verandering die ik zelf ben doorgegaan. Nee jongens, ik heb geen nieuwigheidje laten doen aan mijn lichaam. Ik ben ook geen kilo’s afgevallen en er is ook geen extreme make-over aan te pas gekomen. Nee, ik ben gewoon veranderd in mezelf. Tijdens een workshop via het werk heb ik onwijs veel over mezelf geleerd. Ik heb hier op mijn Socials al veel over verteld en ik heb jullie beloofd om hier snel nog meer over te delen. Los daarvan heeft het mij al veel veranderd en ben ik bezig met het aanpassen van mijn gewoontes. Deze zullen ervoor zorgen dat ik echt mezelf zal zijn en blijven. Dat ik bezig ben met mijn missie en mijn doelen. Het vraagt veel energie, maar net zoals de verandering van mijn pagina is dit absoluut de moeite waard. Ik zal dan ook veel meer actief proberen te zijn. Ik ga dingen uitzoeken om ook in de toekomst eens te kunnen samenwerken. Ik heb nog lang niet genoeg volgers, maar ik vind het zo leuk om te delen wat mijn bezighoudt. Het komt allemaal. Het is geen must, het heeft geen haast en vind het vooral belangrijk dat ik er veel plezier uit haal. En dat doe ik absoluut.

Er is trouwens wel een lichamelijke verandering geweest! Ik heb in deze persoonlijke verandering een tattoo laten zetten. Ik heb een vlinder op mijn linker arm die staat voor de groei die ik heb doorstaan de afgelopen jaren. En hij doet mij er ook steeds aan herinneren. Ik ben ontzettend blij met dit prachtplaatje. Die ik echt voor mezelf heb laten zetten. Voel mij gek genoeg ook steeds vaker een stuk sterker door de ontwikkeling die ik heb mogen zetten. Ik voel dit niet altijd! Voel mij ook geregeld nog kwetsbaar, maar dat is zo prima. Ik sta er voor op, ik omarm dat gevoel en accepteer dat dit deels een stukje van mij is. Het hoort bij mij. Net zoals mijn kritische stem die ik ook gewoon meeneem in de veranderingen die ik doormaak.

Deze veranderingen kosten veel energie, maar ach. Ik kan wat hebben. Dat heb ik wel gezien de afgelopen jaren. Het gaat vooruit en ik schrijf deze woorden dan ook met een lach op mijn gezicht. Aan mijn scherm hangt een briefje, mijn missie en iets wat ik steeds meer uitdraag: “Ik ben de regisseur van mijn eigen leven..” Het voelt zo krachtig en het geeft mij steeds een goed gevoel. Voor de training/ sessies van de workshop die ik volg maakte ik ook een moodboard. Ook deze pronkt hier op mijn werkkamer. En mijn trots kijk ik naar de dingen/ woorden en afbeeldingen die staan voor Suuss. Nieuwsgierig geworden? Dan blijf mij volgen. Binnenkort vertel ik ermee over.

Voor nu?! Wens ik je een hele fijne en zonnige dag. Geniet van de kleine dingen en ben dankbaar.

Liefs Suuss

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.