Reviews

Review – Viënna bakt

Vandaag een hele lekkere review. Natuurlijk is de dame op de foto een hele knappe vriendin van mij, maar ik het lekkere stukje gaat toch echt wel over de heerlijke baksels die ze maakt. Ik ga dus haar taarten, koekjes en haar leuke bedrijfje even in het zonnetje zetten. Voordat ik daar aan begin wil ik deze geweldige eigenaresse even voorstellen! En krijg je nu zin in 1 van haar creaties (want dat zijn het ook), dan kun je onder aan de pagina haar Instagram vinden. Neem absoluut een kijkje.

Al toen ze klein was vond ze het leuk om taartjes te maken. Hier maakt ze een mokkataartje met haar oma.

Je raad het al, haar naam is Viënna en ze woont net zoals mij in het prachtige zuiden van het land. Het deel van Nederland waar ze van vlaai houden. Nee geen taart, wij eten hier vlaai! Vaak wordt er door mijn familie dan ook gevraagd of we een lekkere vlaai kunnen meenemen, want hier vind je natuurlijk de allerlekkerste. Inmiddels heb ik Viënna’s baksels echt aan mijn favoriete lijstje toegevoegd. En als ik iets lekkers nodig heb, dan is zij de eerste waar ik bij aanklop. En dat allemaal vanuit haar eigen kleine keukentje (die overigens binnenkort wel iets groter wordt). Wij kennen elkaar echt al een eeuwigheid of ja in ieder geval is onze vriendschap gestart in de vorige eeuw. Ik denk dat we 14/ 15 jaar waren dat we elkaar leerde kennen! Op de middelbare school, de plek waar het allemaal begon. En toen waren we allebei al behoorlijke lekkerbekjes, maar zeker nog niet bezig met de toekomst. Vooral met het schrijven van schriftjes, pyjama party’s, het doorkrassen van onze crush en veel broodjes nesquick eten. Wat hebben wij geweldige herinneringen gemaakt! Dat heeft wel zijn ups en downs gekend. Daardoor hebben we ons ook even uit het oog verloren. Gelukkig zijn we sinds een paar jaar weer dikke maatjes en hebben we beide een mooi leventje opgebouwd en nieuwe dromen ontwikkeld. Dex is stapelgek op haar en naast tante Viënna, noemt hij haar ook wel tante taartje. Naast het bakken van taartjes zorgt ze er ook voor dat er op mijn neus een mooie bril staat en ik goed erdoor kan kijken. Ze heeft een lieve vriend, een lieve hond genaamd Poes en een heel schattig vogeltje. Die laatste ken ik dus ook al sinds de middelbare school, want Woodstock was ook altijd aanwezig op onze pyjamaparty’s.

Nu weten je iets meer over Viënna, maar je bent nu ook echt wel nieuwsgierig geworden naar haar baksels, want je bent nog aan het lezen en ik weet zeker dat je al bijna op het punt staat om te bestellen. Ze is niet voor niets de winnares geworden van Munstergeleen bakt. Haar taarten zijn een plaatje om te zien en je wilt er direct een stukje uit bijten. Tegelijkertijd doordat het plaatjes zijn, is dat ook best wel zonde. Naast taarten maakt ze ook koekjes en probeert ze ook steeds meer te doen met Mascarons. Ze heeft haar eigen opeetbare logo op de taarten en de service is ongelofelijk. Je stuurt haar een bericht en je kan hem op het afgesproken moment ophalen. Ze doet er een mooie doos of zakje omheen, dus je wordt niet alleen blij met wat erin zit.

Ze heeft ons de afgelopen tijd vaak blij gemaakt met een taartje, maar ook met heerlijke koekjes tijdens een normaal weekend of met Sinterklaas. Ik heb er echt zo van genoten! Met veel liefde zijn lekkernijen toch echt het allerlekkerste. Voor de verjaardag van Dex maakte ze een confetti taart en daar heb ik zelf leuke poppetjes van Bing aan toegevoegd. Super feestje voor de kleine man, hij was echt helemaal blij ermee. En heeft er heerlijk van gesmuld (wij natuurlijk ook).

Ben je enthousiast en wil je je iemand binnen kort verrassen? Houdt haar pagina dan in de gaten. Ik weet zeker dat je een dikke 10 punten scoort en je dag niet meer stuk kan!

Dit heerlijke taartje kan je toch niet laten lopen?

Lieve Viënna, wij zijn in ieder geval enorm trots op je!

Instagrampagina: https://www.instagram.com/viennabakt

Liefs mama Suus

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.