Reviews

Review – Junn’s Coffee

1 juni 2020, de deuren van de horeca mochten weer open en… Mijn favoriete koffiezaakje werd overgenomen door de huidige eigenaresse en eigenaar. Dex was inmiddels al de jongste bezoeker die de koffiezaak had en daarom gingen we snel een kijkje nemen. Ik kan je vertellen, ik kom er onwijs graag. Daarom wil ik dit leuke, lokale zaakje echt even een podium geven. Vooral in deze tijd, hoop ik dat er genoeg mensen hun bestelling, koffietje of andere lekkerheden gaan halen.

Robin en Kris runnen samen de koffiezaak en hebben hulp van een aantal fantastische medewerkers. Het zaakje is klein, maar niet minder leuk daardoor. Juist door het kneuterige voelt het net als thuis. Dat maakt overigens ook dat ik NIET kan wachten op het moment dat de horeca weer open mag. En ik tijdens een thuiswerk dag, ’s middags even lekker daar kan gaan lunchen. Robin en Kris zijn beide echt hele leuke mensen! Het is dat ze in een rare tijd open gingen, maar jeetje op hun manier geven ze de mensen toch echt zon onwijs warm gevoel. Robin staat er altijd met een lach op haar gezicht en Kris komt met weinig moeite je lunch even langs brengen. Luister, dan ben ik dus al verkocht. En recent hebben ze ook nog een minister op bezoek gehad. Onwijs tof natuurlijk en al helemaal omdat het in ons kleine dorpje gebeurd.

Als we op een zondagmiddag gaan wandelen, wil ik op de terug weg nog even langs Junn’s. Dan halen we voor ons een hele kop koffie to go en voor Dex een chocomelk. Een warme natuurlijk, vooral met dit weer. Hoe lief is het dan als ze weet dat ze er dan iets kouds bij moet doen en een rietje. Ons vriendje is dan helemaal blij als hij Chocomel krijgt van Robin. Ze is echt een kindervriend en dat geldt ook voor Kris, zo vriendelijk gaan ze hiermee om. Echt niets is hun teveel. Ook niet als Dex besluit de kinderkrukjes even aan de andere kant te zetten. Of als hij de snoeppot ontdekt en eerst het snoepje pakt voordat hij het vraagt… Ja, tuurlijk heb ik hem anders opgevoed, maar he.. Hij is 2! En dan heb ik het nog niet gehad over de knuffels die Bumper al heeft gekregen. Als ze hondenkoekjes bij zich zou hebben, dan zou hij die ook nog krijgen. Ja je kan wel stellen, dat als mijn portemonnee het toe zou laten ik er iedere dag wel een lekker kop koffie zou halen.

Naast de lekker koffie to go, hebben ze nog veel meer andere mogelijkheden! Denk aan een lekker ontbijtje om je gezin te verrassen of een High Tea. Die kan je vervolgens laten bezorgen en samen met een vriendin of je moeder van genieten. Naast deze lekkernijen hebben ze verschillende broodjes, lekkers voor de kinderen en cadeaubonnen die je later kan besteden. Oh en heb je dorst? Probeer dan zeker een van hun heerlijke smoothies. Echt, zoals je leest ben ik fan. Het is naast het lekkers ook echt de gastvrijheid die er is, de leuke gesprekken die je er dan toch even snel hebt bij het ophalen en het lokale waardoor het mijn aandacht trekt.

Ze zijn bijna alle dagen open tot 17.00 uur. Je kunt vooraf bestellen via de link op hun Instagram pagina en ze komen ook bezorgen. Dat zal natuurlijk beperkt zijn, maar als je wilt bestellen kan dit ook als ze gesloten zijn voor een tijdstip dat ze open zijn. Ik ben erg tevreden over de aantal keren dat ik iets heb besteld via de website en het vervolgens netjes bezorgd heb gekregen. Ophalen gaat ook ontzettend fijn. Vooraf krijg je een melding dat je het over bijvoorbeeld 20 minuten kan komen halen en dan staat het klaar als je er bent. Afgelopen januari verraste ik mijn vader met een cadeaubon van Junn’s. Nou ze heeft er met veel lekkers echt iets leuks van gemaakt.

Dus woon je in de buurt van het mooie Elsloo (Limburg) of ga je hier op vakantie? Ga dan zeker even een koffie of lunch to go halen. Wij hebben afgelopen weekend enorm genoten van een lekker Valentijnsontbijtje. Fijn bezorgd aan huis en Dex kreeg er een bakje poffertjes bij. Dat was een mega feest natuurlijk.

Lieve Robin en Kris, jullie zijn kanjers! Echt jullie doen het super goed en wij zijn blij met zon leuk koffieplekje in de buurt. Ga zo door! Hopelijk mogen we snel weer bij jullie komen zitten binnen of op terras en genieten van jullie heerlijke lunch.

Liefs mama Suus

P.S. Instagram: instagram.com/junnscoffee

De foto’s zijn door Robin zelf gestuurd en gemaakt.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.