Reviews

Review – By Stef Design

Het zal je vast al eens opgevallen zijn, maar ik hou onwijs van handgemaakte producten. Of dit nu van mezelf is of van een leuke webshop dat ik via Instagram heb leren kennen. Daar is By Stef Design er eentje van! Ik was op zoek naar een leuk kraamcadeau en ineens kwam Stephanie op mijn pad. Ik waagde een gokje en vroeg haar of ze de wensen die ik had voor me kon uitwerken! Hoe dat verliep, lees je hieronder verder..

Eind 2019 kregen wij een heel lief neefje erbij. Aangezien hij al twee lieve broertjes heeft vond ik het dit keer best wel moeilijk om een leuk kraamcadeau te vinden. Toch wilde ik weer iets bijzonders en ben ik op zoek gegaan naar handgemaakte producten. Zo kwam ik By Stef Design tegen! Ik zag dat zij onwijs leuke producten verkocht op haar pagina waaronder de kraamcadeautjes die ik voor ons nieuwe neefje heb gekocht. Ik stuurde haar een bericht en al vrij snel had ze voor mij een idee uitgewerkt. Ze vermeldde er wel bij dat het even kon duren voordat ik het zou ontvangen. Ik weet niet wat de gemiddelde persoon onder even duren verstaat, maar ik had het binnen een week op de deurmat liggen. Ik had er ook een speenkoord voor Dex bij besteld, dus ik was echt helemaal in de wolken. Los van het feit dat ik dit leuke pakketje heb gekregen, was het zo onwijs leuk ingepakt en zaten er chocolaatjes bij verstopt! Mensen er zaten chocolaatjes bij, ik herhaal chocolaatjes. Iets waar je me nog blijer mee kan maken is: “CHOCOLAATJES…” Zo lief en een handgeschreven kaartje maakte het tot een complete verrassing ondanks dat ik al wist wat erin zat! Mijn schoonzusje vond het erg leuk, dus naast het feit dat wij blij waren met een nieuwe speenkoord voor Dex, hebben we nog iemand anders blij gemaakt.

Even later deelde ze op haar Instagram dat ze een samenwerking was aangegaan en sleutelhangers ging maken. Ik zag de sleutelhanger en ik was meteen verkocht. Inmiddels ben ik dus ook de trotse eigenaar van een sleutelhanger die helemaal handgemaakt is. Dex vind hem dus ook erg leuk en daarom moet ik hem altijd verstoppen om te voorkomen dat Dex ermee aan de wandel gaat.

Inmiddels heeft Stephanie een volledige switch gemaakt naar het maken van handgemaakte producten. Eentje die ik echt onwijs leuk vind en daardoor ben ik nog steeds aan deze leuke webshop blijven plakken. Ze maakt sinds kort geen babyproducten meer, maar ze is omgeslagen naar Interieur. Voor zowel binnen als buiten! Daar wordt ik natuurlijk heel erg blij van, want zelfs in huis vind ik het gewoon leuk om unieke producten te hebben en zo toch een beetje er tussen uit te springen! Stephanie heeft mij recent gevraagd om haar DIY lampen te proberen. Ze wilde weten of wij zon zelfde mooie lamp konden maken als dat zij dit deed. Natuurlijk ziet het er dan niet zo mooi uit als dat zij het maakt, maar ik wilde het best proberen. Ik ben creatief en vind het heerlijk om te freubelen! Ik kan je zeggen: “Dit blije ei heeft een dag een lach op haar gezicht gehad..” Toen het pakket kwam was ik ook net een klein kind en ik ben meteen aan de slag gegaan.

De handleiding die erbij zit is echt super fijn. Heel leesbaar en makkelijk te begrijpen voor mensen die dit niet dagelijks doen. Naast het feit dat het prettig te lezen is, zijn de illustraties duidelijk en wordt je blij van de look en feel. Ik denk dat ik de lamp in een uur of 2 helemaal af had en heb er dus nu een uniek nieuwe product bij in mijn woonkamer. Ik ben zeker nog niet klaar. We willen nog iets gaan veranderen in de woonkamer en daar hoort natuurlijk nog zon mooie lamp bij!

De prijzen zijn goed, de wachttijd is zeker niet lang en het is een feestje om een pakket te ontvangen. Dus zoek jij een mooi item voor in je huis of in je tuin? Neem dan een kijkje bij: https://www.instagram.com/bystefdesign/. Wil je het zelf proberen? Kijk dan bij haar DIY producten en bestel een van de leuke pakketten. Dit is absoluut geen spon, maar vond het wel een review waard.

Liefs mama Suus

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.