Mommylife

New adventures ♡

Nieuwe avonturen…. Gezinsuitbreiding! Ik kan deze blog op heel veel manieren starten. Wilde zelfs een leuke aankondiging maken. Alleen wil ik niemand schokeren, hoewel ik denk dat inmiddels wel te hebben gedaan. Ok, ok.. gewoon ademhalen. Wij gaan alleen ons gezin uitbreidden!

Ok, ben je bijgekomen? Of denk je nog steeds dat ik zonder het je te vertellen een tweede krijg? Dat Ralf en ik jullie niets hebben verteld en jullie voor de gek hebben gehouden. Wij wilde toch helemaal geen tweede. Dat klopt en daarom hou ik jullie niet langer in spanning. Eigenlijk hadden jullie het ook wel kunnen weten bij het zien van bovenstaande foto toch? Ik ga het verklappen…… tromgeroffel! Wij krijgen een puppy eind dit jaar ♡ De komende tijd ga ik jullie meenemen in ons avontuur!

Wat was dit een lange beslissing. Ik kan wel zeggen dat Ralf en ik het op onze tweede date niet alleen over kids hadden, maar ook over een hondje. Voor ons voelt dit als net zo grote verantwoordelijkheid en heeft ook deze beslissing even op zich laten wachten. Lukt dat met uitlaten, wat als wij er niet zijn en hebben we een oppas als er niemand thuis is. Wat hebben we nodig, vind Dex dit leuk en wat gaat het allemaal kosten. Dat alles heeft wel 100 x de revu gepasseerd. En eindelijk laten we eens wat dingen los en gaan we ervoor. Inmiddels zijn we erachter dat je echt niet alles vooraf kunt uitstippelen.

Eerder schreef ik al dat een hondje ons gezin compleet zou maken. En ik kan dan ook niet wachten om hem of haar in mijn armen te sluiten. Afgelopen weekend appte ik mijn collega. Ik wist dat haar zus wel eens een nestje zou kunnen hebben! En laat zij nu net een hondje hebben die zwanger is ♡. Ik was meteen verkocht en we zeiden ja. Niet veel later appte ik haar nog eens, want mijn ouders wilde dezelfde stap zetten. Een jaar of 2 geleden overleed hun hondje en zeiden ze al gauw we willen er geen meer. Ik weet niet beter dan dat mijn ouders aan het twijfelen zijn. En voor hun was zaterdag de doorslag. Zo leuk, twee broertjes, twee zusjes of een broertje en een zusje…

Voor nu heb ik nog niet veel te vertellen, maar dit grote nieuws wilde ik niet voorbij laten gaan!

Liefs mama Suus

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.